8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Revenim la starea de urgență? Cinci zile care vor decide soarta românilor

Așa cum era de așteptat, Guvernul Orban ia în calcul reintroducerea stării de urgență, la propunerea medicilor.

Guvernul ia în calcul revenirea la starea de urgență. Cinci zile de foc pentru cabinetul Orban (Surse)

Cinci zile decisive: sistemul medical se va prăbuși dacă vom avea peste 500 de cazuri pe zi. „E o chestiune de zile, nu de săptămâni sau luni”, au precizat sursele respective.

Te-ar putea interesa: Animatia 3D Urecheatu’ este o animatie de umor, parodie si incercam sa fim de la o zi la alta cat mai buni –> Intra si vezi

Restricții sau relaxare? Ludovic Orban: Nu vrem să mai luăm nicio măsură care să afecteze economia

Premierul a precizat că Guvernul nu mai vrea introducerea a niciunei alte restricții care să afecteze economia. Ludovic Orban a lăudat gândirea Guvernului în ceea ce privește etapizarea măsurilor de relaxare.

Ludovic Orban: Este un adevărat bombardament de informații false, o situație care ne îngrijorează. Credeţi că mitingul din Piaţa Victoriei s-a născut din senin?

Premierul Orban acuză că ne confruntăm cu un bombardament de informații false, care neagă existența virusului și promovează teoriile conspirației. În ciuda acestor „campanii ciudate”, premierul  atrage atenția asupra necesității respectării regulilor de distanțare, de protecție și de igienă. În ceea ce privește implementarea unor noi măsuri restrictive, Orban spune că autoritățile nu-și doresc din nou o astfel de situație.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *