A refuzat sa isi stinga tigara in benzinarie!!!Priviti insa cum il opreste angajatul

Cu totii avem vicii insa exista momente si anumite locuri in care vrem sau nu trebuie sa renuntam la ele atat pentru siguranta noastra cat si pentru a celor din jurul nostru.

Un din acele locuri este si benzinarie unde este strict interzis sa fumam, mai ales daca ne aflam si langa o pompa de alimentare. Insa se pare ca barbatul din acest clip nu a vrut sa asculte de aceste instructiuni si a tinut tigara aprinsa. Vazand ca nu are sanse sa il convinga sa stiga tigara, angajatul benzinariei a luat un instinctor si l-a folosit pentru a stinge tigara din mana barbatului.

Un tânăr care a refuzat să stingă țigara într-o benzinărie a fost stropit cu pudră de extinctor de angajații stației de alimentare. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de camerele video ale benzinăriei.

În videoclip se poate observa cum tânărul își parchează mașina în benzinărie și iese din mașină fumând. Deși i s-a cerut de mai multe ori să stingă țigara, unul dintre angajați folosește extinctorul pentru a-i stinge țigara.

Ușa mașinii tânărului era deschisă, așa că interiorul autovehiculului a fost complet acoperit cu pudră, iar alți pasageri au fost nevoiți să iasă din mașina tânărului, notează Mashable.

Întâmplarea a avut loc la Sofia, în Bulgaria.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *