Bulldogul se strecoară foarte aproape de văcuţe – reacţia lor când se întâlnesc a ajuns virală

Un bulldog pe nume Manfred a fost recent prezentat unei cirezi de văcuţe, iar ceea ce s-a întâmplat apoi a fost destul de surprinzător. Chiar dacă nimeni nu se aştepta la asta, câinele şi cornutele au devenit în foarte scurt timp prieteni buni, iar stăpâna lui Manfred a surprins totul pe camera video. Imaginile sunt acum virale pe internet!

Atunci când vede pentru prima oară un grup atât de numeros de văcuţe, micul bulldog pare cam sfios. El se afla pe o pajişte verde şi deşi curiozitatea îl împinge să cunoască mai bine aceste animale, este şi un pic temător în privinţa acestui lucru. Manfred îşi ia totuşi inima în dinţi şi se îndreaptă încet spre gardul care îl despărţea de văcuţe.

La rândul lor şi văcuţele se dovedesc foarte interesate de bulldogul care le dă târcoale şi mai întâi îl cercetează puţin pentru a se asigura că nu are intenţii rele. Când patrupedul se apropie destul de mult de gard, cornutele se îngrămădesc să îl adulmece şi chiar să îl atingă. Ele nu ştiu încă de ce este capabil şi îşi retrag rapid capetele prin gardul de sârmă, fiind iniţial la fel de precaute ca şi bulldogul.

Odată ce văcuţele decid că patrupedul miroase bine, încep să îl lingă. Manfred răspunde bine la acest lucru şi le permite să-i dea sărutări. Deja familiarizat cu simpaticele cornute, el se apropie tot mai mult de ele, atingându-le la rândul său cu nasul. Afecţiunea ia locul precauţiei şi imediat se leagă o frumoasă prietenie. Ar putea părea bizar să vedem că aceste animale devin atât de uşor prieteni, însă acest filmuleţ ne dovedeşte încă o dată că animalelor nu le pasă de diferenţele dintre specii şi recunosc dragostea încă din prima clipă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *