CARE ESTE URMĂTOAREA PERIOADĂ DE RELAXARE A MĂSURILOR? ANUNȚUL FĂCUT DE LUDOVIC ORBAN.„OBIECTIVUL ESTE LIMITAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI…”

România se află într-o situație delicată.

În ultima perioadă numărul de noi cazuri de îmbolnăvire a crescut considerabil, cifrele fiind unele dintre cele mai mari din Europa.

În acest context, Ludovic Orban a vorbit despre noile reguli ce o să fie aplicate și despre posibilitatea aplicării altor măsuri de relaxare.

În cadrul uni conferințe de presă, premierul Ludovic Orban a făcut câteva precizări despre felul în care se vor desfășura lucrurile în următoarea perioadă în România.

Acesta a anunțat că se vor lua măsuri stricte, cu scopul stopării răspândirii accelerate a virusului.

De asemenea, a mai anunțat că măsurile de relaxare ce trebuia să intre în aplicare din data de 15 iulie o să fie amânate. 

„Obiectivul este limitarea răspândirii virusului și nu poate reuși acest lucru dacă revenim la normal, a punctat Ludovic Orban. „Ce mai e închis? Restaurantele din spaţii închise, unde să-mi fie cu iertat, deşi am avut discuţii din cauza creşterii numărului de cazuri încă mai aşteptăm să luăm această decizie, competiţiile sportive cu spectatori, evenimentele culturale, teatrele, cinematografele în spaţii închise, concerte simfonice, operă.

Astea au rămas sub restricţii pentru că în general ele au fost încadrate ca risc epidemilogic , cu cel mai mare risc epidemiologic în zona roşie”, a precizat premierul.

„Nu putem accepta această situaţie”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *