Cum a reacționat fiul Larisei Drăgulescu după ce a aflat că mama lui face videochat: „Nu am mai fi dus-o la fel de bine”

Larisa Drăgulescu face videochat, filme și poze pentru adulți, dar nu a ascuns niciodată din ce-și câștigă existența nici

măcar față de copiii săi, iar fiul ei a fost printre primii care au aflat…

Richard spune că nu este deranjat de alegerea mamei sale și este extrem de mândru de ea.

Larisa Drăgulescu a vorbit întotdeauna fără rezerve despre ocupația ei – face filme și poze pentru adulți – și nu s-a sfiit niciodată să spună că face bani frumoși din fotografiile și filmulețele pentru adulți. De altfel, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a mărturisit că cei doi copii ai ei au fost la curent de la început cu ocupația mamei lor. Richard, fiul ei, spune că nu este deranjat de faptul că mama lui încarcă acest gen de conținut pe site-urile pentru adulți.

Invitată la „Exclusiv VIP’, emisiunea lui Cristi Brancu, alături de cei doi copii ai săi și de actualul soț, Larisa Drăgulescu a vorbit fără rezerve despre ocupația ei actuală. De altfel, Richard, fiul ei, care își idolatrizează mama, a dat un răspuns neașteptat în momentul în care a fost întrebat ce părere are despre activitatea Larisei.

„A fost o alegere destul de grea, dar orice ar face e mama mea și o iubesc, tot timpul o iubesc. Probabil nu am mai fi dus-o la fel de bine acum dacă nu făcea asta. Oricum, ea ia tot timpul alegerile corecte’, a spus puștiul care consideră că mama lui „e perfectă”.

De altfel, Larisa a mărturisit că, înainte de a se apuca de această afacere care îi aduce bani buni, s-a sfătuit cu cei doi copii ai săi.

„Pentru mine, având doi copii, nu a fost ușor. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit mai întâi cu băiatul, pentru că el fiind băiat este normal să fie mai sensibil. A zis că e de acord și că eu decis’, i-a mărturisit ea lui Cristi Brancu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *