Un pui de căprioară şi un iepure se întâlnesc nas în nas. Imaginile surprinse fac deliciul tuturor

Copilăria nu ne duce cu gândul numai la joacă şi jucării, ci şi la frumoasele desene animate marca Disney. Cu toţii ne amintim de prinţii şi prinţesele care au devenit adevărate legende prin intermediul acestor animaţii, dar şi de simpaticele animăluţe care ne aduceau zâmbetul pe buze de fiecare dată când le vedeam. Printre cele mai îndrăgite personaje din toate timpurile se numără şi drăgălaşul pui de căprioară Bambi şi prietenul său, iepuraşul Bocănilă.

Aceste imagini nu au cum să nu ne amintească de frumoasa prietenie pe care o întâlnim în pelicula de animaţie „Bambi” produsă în anul 1943 de Walt Disney. Asemenea personajelor îndrăgite din acest desen animat, un pui de căprioară şi un iepuraş au făcut senzaţie în Statele Unite.

Un pui de căprioară şi un iepure s-au întâlnit în faţa muzeului „Lula W. Dorsey” din Estes Park, iar voluntarii Steve şi Vicky Johnsen au reuşit să surprindă adorabila lor interacţiune pe camera video şi au postat apoi imaginile pe Facebook spre bucuria tuturor celor care au avut şansa să le vadă.

Timp de 30-40 de minute puiul de căprioară şi iepuraşul şi-au petrecut timpul împreună, jucându-se. Este fascinant să îi priveşti căci puiul de căprioară pare tare interesat de joc şi de iepure. Ei bine, nu ştim sigur ce gândeşte iepurele. Acesta nu fuge, aşa că nu se teme de micul pui de căprioară, dar sare la nasul acestuia când se apropie prea mult. Uneori se pare că joacă un joc de genul „Poţi să faci asta?”, iepurele făcând câteva salturi jucăuşe, fiind apoi urmat de noul său prieten.

Videoclipul a adunat peste 644.000 de vizualizări şi a fost preluat de mai multe posturi de televiziune. Aceasta nu a fost totuşi prima întâlnire dintre „Bambi” şi „Bocănilă”. Potrivit mărturiilor mai multor angajaţi ai muzeului, animalele au fost văzute jucându-se împreună mai multe zile la rând. Să sperăm că vom mai avea ocazia să îi revedem şi în alte ipostaze adorabile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *