Recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Vladimir Putin

Un om de afaceri din Rusia pune la bătaie 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui Vladimir Putin.

Potrivit Jerusalem Post, este vorba despre antreprenorul rus Alex Konanikin, care și-a anunțat recompensa într-o postare publicată pe rețelele de socializare.

”Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca și criminal de război, în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanikin pe LinkedIn.

”Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi”.

″În calitate de etnic rus și cetățean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri.

Orda este cuvântul rusesc pentru „hoardă”, adică o bandă de prădători și jefuitori.

Postarea a fost însoțită de o imagine cu o fotografie a lui Putin și cuvintele ”Căutat: viu sau mort. Vladimir Putin, pentru crime în masă”.

Cine este oligarhul rus Konanikin

Konanikin are o istorie agitată cu guvernul rus.

Potrivit unui articol din 1996 din The Washington Post, citat de Jerusalem Post, Konanikin a studiat la Institutul Tehnic și de Fizică din Moscova, înainte de a-și abandona studiile și de a deschide o cooperativă de construcții studențească. Apoi și-a dezvoltat alte afaceri, inclusiv bancare, cu acțiuni la bursă și imobiliare.

Cazul a durat săptămâni întregi, agenții FBI depunând mărturie că mafia rusă a încheiat un contract cu privire la viața lui Konanikin. De asemenea, un fost agent KGB a mărturisit că are îndoieli serioase cu privire la acuzațiile formulate împotriva oligarhului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *