Acest fermier din Croaţia se săturase de şoferii care parcau pe terenul său. Priviţi răzbunarea care i-a făcut pe toţi să zâmbească – VIDEO

Fermierul din aceste imagini are o mare problemă şi nu cu terenul pe care îl deţine, ci cu maşinile care parcau aici fără consimţământul lui. Pentru că niciunuia dintre şoferii acestor autoturisme nu părea să le pese în vreun fel de faptul că încălcau o proprietate, fermierul s-a gândit să le dea o lecţie binemeritată.

O parte din proprietatea unui fermier de lângă Zagreb, Croaţia, este situată foarte aproape de o zonă comercială. Văzând câmpul gol, oamenii care veneau să îşi facă unele cumpărături în zonă au decis că nu fac rău nimănui dacă parchează pe acel teren în timp ce îşi rezolvă treburile. Astfel, în fiecare zi, câmpul era plin de maşini ca într-o parcare veritabilă.

Bedekovic a trebuit să vină cu ceva inteligent, inofensiv, dar suficient de enervant pentru a determina şoferii să-şi reconsidere serios opţiunile de parcare atunci când se aflau în zonă. Aşa că a scos un tractor şi a tras câteva brazde adânci în jurul maşinilor parcate. Brazdele de pământ şi suprafaţa neuniformă au făcut aproape imposibilă manevrarea autoturismelor care erau acum blocate.

Oamenii se uitau la el când ara cu tractorul şi se amuzau teribil. Se poate presupune că doar acei conducători auto ale căror maşini nu rămăseseră blocate râdeau acum în hohote. Ceilalţi însă nu păreau prea încântaţi de situaţia creată şi unul dintre ei a chemat poliţia pentru a-l admonesta pe fermierul furios.

După o discuţie cu Bedekovic, autorităţile au spus că nu pot face nimic, deoarece oamenii erau, până la urmă, parcaţi pe proprietatea fermierului. Cu siguranţă aceşti conducători auto şi-au învăţat într-un final lecţia.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *