Mă numesc Mariana, am 36 de ani și am slăbit 17 kg cu 2 diete fără să mă îngraș la loc. Le las aici și pentru voi va doresc succes

„Mă numesc Mariana și am 36 de ani. Acum 2 ani, am născut un băiețel; în timpul sarcinii am luat în greutate 30 de kg. Deoarece am avut o sarcină pelvină (nu s-a întors băiețelul), am fost nevoită sa nasc prin cezariană. În urma acestei intervenții am fost nevoită ca timp de un an de zile să fac repaus, în ceea ce privește sportul și pentru faptul că am alăptat, nu am ținut niciun fel de dietă.” Totuși, cum a reușit să slăbească 17 kilograme? Cu două diete populare, rapide și cu rezultate uimitoare: 12 kg într-o lună cu o dietă și încă 5 kg într-o săptămână cu o altă dietă bine-cunoscută. Acum, arată spectaculos și se alimentează echilibrat.

După ce băiețelul meu a împlinit un anișor, am început să țin dieta disociată (1 zi numai fructe, 1 zi legume etc.) timp de o lună și am reușit să dau jos 12 kg. Am făcut apoi o pauză de 3 luni, timp în care am mâncat absolut normal, chiar și dulciuri, însă nu am mai pus niciun kg înapoi.

Dieta disociată: nu există restricții în ceea ce privește cantitatea și orele de masă, mai puțin în ziua a cincea. Sunt mai multe variante ale acestei diete, eu însă am ales-o pe următoarea :Prima zi – fructe (mere, pere, cireșe, avocado, citrice); eu am evitat bananele și strugurii, știind că îngrașă :A doua zi – legume (salată, castraveți, dovlecel, ardei, roșii cât mai multe) ,A treia zi – carne (vită, pui sau pește la grătar sau fierte, niciodată prăjite) ,A patra zi – lactate (iaurt degresat și neîndulcit, sana, brânză degresată de vacă) ,A cincea zi – ouă (nu se depășesc 5 ouă/zi); după părerea mea, cea mai cumplită zi ,A șasea zi – se repetă la alegere meniul uneia dintre zilele menționate mai sus ,A șaptea zi – se mănâncă un pic din fiecare ,5 kg intr-o saptamana cu dieta cu supa de varza… Poate ca nu chiar atat de nociva!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *