Un câine a mers peste 100 de kilometri ca să-şi muşte stăpânul care-l abandonase

Un bărbat din statul american New Mexico, Santiago Martinez, a avut parte de o experiență teribilă, care i-a adus multă suferință, dar l-a şi pus pe gânduri, relatează thereisnews.com.

Santiago a plecat spre Albuquerque (capitala statului New Mexico, situată pe Rio Grande) pentru a-şi petrece vacanța. Dar a plecat şi cu un gând negru: să-şi abandoneze câinele, un Golden Retriever. Le spusese unor prieteni că s-a săturat să-i poarte de grijă, că nu putea să plece nicăieri fără el (nu avea cu cine să-l lase) şi că are de gând să-l abandoneze la o benzinărie.

Nu s-a aşteptat vreodată să-şi revadă câinele, nouă zile mai târziu, adulmecând trist pe o plajă, la peste 100 de kilometri de locul abandonării. În acel moment, cuprins de regrete şi sfâşiat de remuşcări, Santiago a alergat spre câine, să-l ia în brațe.

A avut parte, însă, de surpriza vieții: câinele l-a muşcat, aruncându-i o privire care parcă i-ar fi spus: „Dobitocule, ai încercat să scapi de mine!” Țipătul de durere al lui Santiago a fost auzit de paznicii parcului, care au aflat, cu această ocazie, întreaga poveste şi au relatat-o presei.

De data asta, pe plajă, câinele şi-a abandonat el stăpânul, refuzând să-l urmeze. În scurt timp a fost adoptat de o familie care iubeşte animalele.

Rana lui Santiago s-a vindecat, dar bărbatul a rămas cu apăsarea gestului său ruşinos şi cu urma muşcăturii.

STOP! Mi-a plăcut atât de mult ştirea asta, încât m-am întristat când, la o verificare încrucişată, am descoperit că nu e reală. E o glumă, explică editorii ei, care țin un site de satiră şi umor. Dar mie mi-a încolțit acest gând: ce mult mi-ar plăcea ca toți cei care-şi abandonează câinii să fie muşcați, toți cei care-şi abandonează pisicile să fie zgâriați!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *